Стаменов гледа оперета в ремонтирана детска градина

Обновената детска градина „Радост“ посрещна кмета на „Централен“ Георги Стаменов с есенна оперета

Кметът на район „Централен“ – Община Пловдив Георги Стаменов се отзова на поканата на Анелия Божанова, директор на ДГ „Радост“ в кв. „Съдийски“ и заедно със свой сътрудник присъства на едночасова детска оперета. Всички деца от четирите групи на градината взеха участие в представлението, с което малчуганите и техните педагози изпратиха есента. Някои от облеклата на децата бяха изработени от рециклируем материал.

„Изработихме ги по време на „Европейската седмица за намаляване на отпадъците“. Сега започваме да готвим програмата за Коледните празници. Педагозите в градината са много старателни и професионални,“ коментира г-жа Божанова, която е директор на „Радост“ едва от 6 месеца. Тя поздрави и благодари на Община Пловдив в лицето на районния кмет Георги Стаменов за реализираните ремонтни дейности.

От лятото тази година ДГ „Радост“ има обезопасено игрище, двор с ново озеленяване и осветление, фоайето е ремонтирано, както и има изградени нови санитарни възли.

Стаменов и екипът му работят за това, през 2019 г. детското заведение да бъде още по-привлекателно място за децата и техните родители. Той подари на заведението пособия за рисуване и книжки на екологична тематика.

ДГ „Радост“ е с една от най-старите сгради в района, със 107 деца и четири групи.

Подобни статии

Top