Станимира Петрова и Елица Янкова проведоха видеочат с младежи

Пазете се, бъдете разумни и стойте по домовете си, призоваха най-добрата ни боксьорка и олимпийската медалистка по борба

Световната и европейска шампионка по бокс Станимира Петрова и олимпийската медалистка по борба от Игрите в Рио де Жанейро – Елица Янкова споделиха съботната вечер с младежи в ексклузивен видео чат, продължил повече от час и изпълнил онлайн пространството с положителни емоции.

По този начин от спортния влогърски канал „Backstage“ са съпричастни към всички, които остават вкъщи заради пандемията от коронавируса и решиха да зарадват своите абонати, пише gong.bg.

Шансът да се доберат до спортните си идоли, макар и виртуално, бе повече от вълнуващо преживяване за младежите. Елица и Станимира отговаряха на куп въпроси, свързани с живота им на спортната сцена и извън нея, разказваха любими истории от знакови състезания и даваха ценни напътствия.

От „Backstage“ смятат да превърнат видео чата в традиционна проява, която да се състои всеки петък и събота и в нея да участват най-активните абонати от youtube канала и официалните страници в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Тези, които споделят, коментират, лайкват и спомагат за популяризирането на съвместния спортен интернет проект на Национална спортна база и асоциация „Докосни дъгата“, посветен на живота на спортистите, ще имат възможността да разговарят с любимките си. Станимира Петрова и Елица Янкова са готови да отговарят на предизвикателства, както и да поставят такива към всеки един бъдещ участник във видео чата.

„Светът е изправен пред изпитанието COVID-19 и само заедно можем да се преборим с него. Ние сме оптимисти, че всичко съвсем скоро ще си дойде обратно на мястото, но дотогава е от голяма важност да се подкрепяме и да не си позволяваме да губим вяра или пък да падаме духом. Имаме огромното желание да разчупим поне малко ежедневието на хората в тези трудни моменти и да внесем позитивизъм – да се срещаме на живо онлайн е най-малкото, което можем да направя в настоящата ситуацията“, споделиха от екипа на „Backstage, не пропускайки да отправят призив към всички да се пазят, да бъдат разумни и да стоят защитени по домовете си.

Подобни статии

Top