Станимира Петрова и Петър Лесов откриха сезона в Камчия

В официалната церемония участие взе и Елица Янкова

Най-големият международен комплекс в България – „Камчия“, посрещна своите първи гости при стриктно спазване на всички мерки за безопосност и хигиенни изисквания. Обширната територия на комплекса, простиращ се на над 300 000 кв.м площ, позволява осигуряването на необходимата дистанция във всички помещения и зони на открито, включително и между чадърите и шезлонгите на плажа.

Официалното откриване на летния сезон в „Камчия“ се проведе вчера и в него взеха участие ректори на видни български университети и български спортисти, сред които олимпийският шампион по бокс от Москва 1980 – Петър Лесов, и световната и европейска шампионка Станимира Петрова, както и бронзовата ни медaлистка по борба от Олимпийските игри в Рио през 2016 – Елица Янкова.

През месец август „Камчия“ ще посрещне и първите групи организирани туристи – спортисти, танцьори и творци, а най – дългоочакваното събитие през този сезон е Държавното първенство по кикбокс, което ще се проведе в мултифункционалния спортен комплекс „Камчия“. Всички мероприятия ще се провеждат при стриктно спазване на всички наложени изисквания, свързани с епидемиологичната обстановка.

Подобни статии

Top