Станимира Петрова: Щастлива съм от златния медал! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Шампионката от Европейските игри и знаменосец на България се прибра в родината тази сутрин

Станимира Петрова спечели златния медал в категория до 57 килограма в бокса на Европейските игри в Минск след убедителна победа на финала. Българката, която беше и родния знаменосец на закриването на Игрите, се прибра на родна земя тази сутрин.

“Радвам се, че се прибрах най-после в България. Боксът сме там от началото до края – посрещаме всички, изпращаме всички. За представянето – изключително щастлива съм най-вече заради факта, че на предишните игри отпаднах на четвъртфинал и нямах никакъв медал, а сега е златен. Най-вече съм доволна от срещите, които изиграх. Особено на финала, отпуснах се и съм изключително щастлива. Не мислех, че на финала ще победя толкова категорично. Когато се събудих сутринта, бях малко притеснена, но се опитах да се успокоя и явно се получи.

Аз винаги отивам с нагласа за злато, но знам, че може да има изненада и разочарование.

Съгласна съм, че понякога има прегаряне, но не знам защо се получава – може би е заради големите очаквания върху мен. Затова вече не обръщам толкова внимание на тези очаквания. Просто като си свърша работата, нека хората се радват”, каза Петрова на летище “София” тази сутрин.

Подобни статии

Top