Станимира Петрова стана гимнастичка за един ден! (ВИДЕО)

Националките ни по бокс пожелаха успех на „златните момичета“ на Световното в Япония със специално съчетание

Националният отбор на България по бокс за жени „постави“ свое съчетание на Белмекен, с което пожела успех на българските гимнастички, които са вече в Япония за Световното първенство по художествена гимнастика. Композицията на българските боксьорки е по музиката на последния обръч на бившата гимнастичка Катрин Тасева, който бе озвучен от „Eye of the tiger“ от филма „Роки“.

„Поздрав и пожелания за успехи и златни медали за ансамбъл жени, Боряна Калейн и Татяна Воложанина долетя при нас от Белкмекен от национален отбор- жени (индивидуално) и национален отбор по бокс жени.

На Белмекен на лагер от индивидуалистките са: Ева Брезалиева, Стилияна Николова, Радина Томова, София Иванова, Лъчезара Пекова и Магдалина Миневска. С тях е треньорът Виолета Господарска.

На базата в Белмекен е и националния отбор по бокс, начело със Станимира Петрова (световна шампионка от 2014), неин личен треньор е олимпийският и двукратен европейски шампион Петър Лесов. Заедно с тях са и Габриела Димитрова (бронзова медалистка от Европейското за жени в София2018 по бокс), Мелис Йонузова (Европейска шампионка, София 2018), Севда Асенова (Европейска шампионка 2016) и Анна-Мария Далова (републикански шампион при девойки кат. 57 кг и кат. 60 кг).

Момичетата от отбора по бокс само са измислили съчетание, с което заедно с гимнастичките на лагера поздравяват нашите момичета в Япония и им пожелават да играят без грешка и да спечелят всички златни медали!“, написаха от федерацията по гимнастика.

Подобни статии

Top