Станимира Петрова в кулинарно приключение с Шеф Андре Токев (ВИДЕО)

Вижте уникалната рецепта на печена сьомга с домати и песто

Световната и европейска шампионка по бокс Станимира Петрова влезе в кухнята на Шеф Андре Токев, за да му помогне в приготвянето на  полезна и бърза рецепта със сьомга, която е неизменна част от нейното меню.

Кулинарното приключение е част от дейностите по проекта на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“, финансиран от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от закона за хазарта за 2021 година.

В кухнята на Шеф Андре Токев ще видим общо 13 от най-добрите спортисти на България, които споделят своите здравословни формули за успех. А всички техни рецепти ще бъдат събрани в книга, която ще бъде разпространена в училища и библиотеки из страната, за да бъде от полза на българските младежи.

В първия епизод на поредицата, акцентираща върху силата на правилното, балансирано и вкусно хранене, гостува Станимира Петрова. Боксьорката сподели подробности за режима си и за моментите, в които е трябвало да сваля или качва килограми за състезание. Шампионката не пропусна да изнесе и един бърз урок по бокс на Шеф Токев.

Двамата надянаха ръкавиците и… какво се случи, ще разберете във видеото!

Подобни статии

Top