Станислав Иванов отлетя за САЩ (ВИДЕО)

Бившият голмайстор на Левски ще играе в бившия клуб на Христо Стоичков – Чикаго Файър

Бившият атакуващ футболист на Левски Станислав Иванов отпътува за САЩ, където ще се присъедини към новия си отбор – Чикаго Файър.

„Аз съм един професионалист и когато играя за един отбор го правя на 100 процента. Гледам професионално на нещата, това е една крачка напред в моята кариера и моята мечта. Много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата е доста голяма от мъжкия и юношеския футбол, но смятам, че се представих доста добре“, коментира Иванов.

„За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Ще направя всичко възможно да се адаптирам колкото се може по-бързо и да заиграя колкото се може по-рано. Времето ще покаже, ще видим какво ще се получи. Най-важното е да съм жив и здрав и да играя, ще видим какво ще се случи“, добави той.

„Всички контроли ги гледах, най-голямо впечатление прави треньора, защото промени много бързо отбора. Офанзивната игра е нормално нещо за Левски. Оставям много приятели в Левски. Всичките млади момчета имат качества да играят в по-големи отбори“, каза още новото попълнение на Чикаго Файър.

„В никой отбор няма гарантирано титулярно място, когато покажеш качества ще играеш. Чувах се с хора от клуба, приветливи са. Целта ми е да играя във всеки мач и да отбелязвам. С Антон Недялков говорихме, когато бяхме в националния отбор, а със Стоичков не съм разговарял“, допълни той.

Подобни статии

Top