Станислав Шопов ще отговаря на въпросите на феновете в Инстаграм

Заради Великден рубриката „Попитай…“ е изтеглена за сряда

Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която можете да задавате въпроси към любимите си футболисти от „жълто-черния“ клуб.

След като през изминалия уикенд на въпросите на феновете отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов.

Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00 часа.

За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде активно от 12:00 часа в сряда.

 

View this post on Instagram

 

Ботев (Пловдив) продължава своята рубрика, в която можете да задавате въпроси към любимите си футболисти от „жълто-черния“ Клуб. След като през изминалия уикенд на въпросите на феновете отговаряше Димитър Тонев, тази седмица пред вас ще застане Станислав Шопов. Заради един от най-святите християнски празници Великден, рубриката тази седмица ще се състои в сряда (15.04) от 15:00ч. За да зададете въпроса си към Слави Шопов, посетете Instagram профила на Ботев и отговорете на story, което ще бъде активно от 12:00 часа в сряда. #botevplovdiv

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Подобни статии

Top