Стартира Европейското първенство по колоездене на писта

Откриването е от 17:30 ч. в Колодрума

Колеги, утре – 11.11.2020 г. от 17:30 ч. е официалната церемония по откриване на Европейското първенство по колоездене на писта, категория „елит“.

Състезанието, което за първи път ще се проведе в Пловдив и България, ще се състои в зала Колодрума,11-15.11.2020 г. На събитието ще присъства ресорният заместник-кмет Георги Титюков.

Междувременно Румънската федерация по колоездене изпрати официално благодарствено писмо до кмета Здравко Димитров, в което благодари за отличните условия, осигурени по време на Румънския национален шампионат на писта, както и за тренировъчния лагер – 19-28 октомври.

„Колодрумът и град Пловдив отговарят на всички изисквания за тренировки и състезания от висок ранг – висококачествена писта, много добри удобства вътре в спортната зала и подходящи условия за настаняване в различни хотели„, се казва в писмото, подписано от Траян Гога, генерален секретар  на Румънската федерация по колоездене и още:

„Многофункционална спортна зала „Колодрум“ е  добър пример за проект, управляван по подходящ начин от отдаден директор и персонал. Румънската федерация по колоездене организира Румънския национален шампионат на писта през 2018, 2019 и 2020 г. и очаква с нетърпение да се завръща възможно най-често в тази красива зала“, става ясно от писмото.

Подобни статии

Top