Стартира ремонт на ул. „Клокотница“ в Асеновград

Призовават се гражданите да не паркират автомобилите си там, за да не възпрепятстват работата

Стартира ремонт на улица „Клокотница“ в участъка между улиците „Борислав“ и „Илинден“ в Асеновград, съобщиха от общинския пресцентър. Според проекта, ще бъдат подменени водопровод и частично – канализация. Ремонтът включва също възстановяване на тротоари, бордюри и цялостно асфалтиране на отсечката. Реконструкцията трябва да приключи за 60 календарни дни от откриване на строителната площадка.

От „ВиК“ – Асеновград информират, че е възможно периодично да има нарушено водоподаване, докато траят строително-монтажните дейности.

Общинското ръководство апелира гражданите да не паркират автомобилите си на улица „Клокотница“, за да не се възпрепятстват строително-ремонтните дейности. Призовават се хората за търпение и толерантност в името на подобряването на градската инфраструктурна среда.

От общината припомнят, че разрастването на пандемията доведе до въвеждането на извънредно положение. Поради тази причина бе преустановена работата на съдилищата в цялата страна. Ситуацията доведе до спиране провеждането на процедурите по избор на изпълнител във всички общини и така се получи забавяне в изпълнението на различните проекти. Към момента процедурите вече протичат по обичайния ред.

Подобни статии

Top