Стефан Командарев представя новия си филм „В кръг“ в Пловдив

Звездите на българското кино и театър предпремиерно под тепетата

Изключителна възможност за всички почитатели на родното кино – тази вечер /събота/ от 20.15ч
в Lucky Дом на киното големият български режисьор Стефан Командарев, ще представи предпремиерно филма си „В кръг“.

„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“. Той разказва историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София.

Във филма ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов.

След като взе две от най-престижните награди на кинофестивала в Сараево („Сърцето на Сараево“ за най-добра актриса за Ирини Жамбонас и наградата Cineuropa за изключително постижение в европейската аудиовизуална култура),   „В кръг“ получи нови три награди, този път от фестивала „Златна Роза“ във Варна. Специалната награда на град Варна, отново висока оценка за Ирини Жамбонас, която получи Награда за най-добра женска роля и Награда на публиката. Така само след участието си на два фестивала, „В кръг“ има впечатляващите 5 награди!

Премиерата на филма за Пловдив е тази вечер – 02.11. (събота) от 20:15 ч. Почитателите на киното ще могат да се срещнат и да зададат своите въпроси на режисьора на филма Стефан Командарев.

Top