Стикери във формата на сърца ще получат рокерите днес

Над 600 сърца ще бъдат разпространени

по повод традиционното мотошествие за Първа пролет, което ще тръгне в 12.00 ч. днес към Бачково. Преди да тръгнат от Пловдив към Бачковския манастир, рокерите ще получат стикерите, символизиращи живота, добротата и любовта.

Съвместната инициатива на пловдивската дирекция на МВР и клубовете “Vagabonds МС” и “Ротаракт” има за цел да акцентира върху повишеното внимание и дисциплина на пътя от всички, които се придвижват с мотоциклети.

В събота,  между 10 ч. и 11 ч., пред стадион “Марица” в Пловдив пътни полицаи и представители на двата клуба ще раздават стикери на участниците в мотошествието.

За втора година мотошествието ще мине поднаслов: „Спрете войната на пътя! Искам да се прибера Жив!“, съобщиха организаторите от клуб “Vagabonds МС”. Те са подготвили и курбан за здраве и късмет.

Рокерите започват да се събират в 10.00 ч. на рокерското заведение до бул. „България“. В 11.30 ч. ще бъде отслужен водосвет за здраве и попътен вятър. Началото на мотошествието към Бачковската света обител ще е точно в 12.00 ч. Там също ще бъде отслужен водосвет. От 14.00 ч. край манастира започва празникът на мотористите.

Припомняме, че традиционният мотосъбор за откриването на сезона бе отложен на Първа пролет заради лошото време.

Подобни статии

Top