Стилиян Петров помогнал на бивш съотборник да се излекува от COVID-19

Бившият капитан на Астън Вила и съпругата му носели храна на Габриел Агбонлахор, който бил на домашно лечение, без дори да е тестван

Приятел в нужда се познава. Така казват възрастните хора, а Стилиян Петров напълно потвърждава тези думи. Бившият капитан на Астън Вила помогнал на своя бивш съотборник Габриел Агбонлахор в един от най-тежките моменти в живота му. През март нападателят показал симптоми на Covid-19, но така и не бил тестван.

„Беше неделя вечер. Получих страхотни мигренозни пристъпи, през следващите няколко нощи ме обливаха горещи вълни. Чувствах се отпаднал, а кашлицата се появи няколко дни по-късно. Бях в това състояние в течение на 10 дни. Симптомите бяха като за коронавирус, но така и не бях тестван, просто стоях у дома, пазех леглото и се оправих“, разказа Агбонлахор пред TalkSport.

„Не беше никак приятно, беше ужасно. Едно от най-лошите неща, които съм преживявал, но за щастие тялото ми се пребори само“, добави той.

В този тежък момент на помощ му се притекъл неговият добър приятел Стилиян Петров.

„Стилиян и неговата жена живеят на около 5 минути от нас и ми носеха продукти, витамини и други неща до входната врата. Обичам Стилиян, той е добър човек и му дължа много, както и на другия ми съсед, който също много помагаше. Добре че го преодолях, не го пожелавам на никого“, каза още Агбонлахов, който вече е напълно възстановен.

Подобни статии

Top