Стилисти от цял свят се включват в кауза за кръводаряване

25 нови цветове за коса ще презентира на следващия следобед в същата зала виртуозът Саверио Палма от „BES“-Милано. Неговата най-нова колекция от прически с впечатляващи багри „Etnia“ провокира интереса на професионалните фризьори с предлагането на естетически смели решения и на лекота в практическото им осъществяване. По време на семинара Саверио Палма ще демонстрира няколко прически, разкривайки последователността и съотношенията при смесването на боите за постигане на новите цветове, както и най-подходящата за тях форма на косата.

Неограничени възможности за креативност при смесването на цветовете предоставя безамонячната боя „Color Wear“. Посветеният на употребата й семинар, който ще е официалната презентация пред публика, ще бъде воден от най-добрите „техници“ на „Alfaparf“-Милано – руснака Анзор Закутов и българката Зорница Стойчева. Събитието е също в събота в зала „България“.

Стилисти от Турция ще завихрят истински фризьорски спектакли на сцената в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

Двата екипа от южната ни съседка гостуват също по покана на „Академия Christian Of Roma“. Първият от тях ще покаже най-модерното в стила на подстригване в своето шоу с мъжки прически. На водещите дамски тенденции във фризьорството е посветена коафьорската сценична изява на втория екип от Турция в неделния ден.

Новото в XXIX-я Италиански фестивал на красотата и прическата е превръщането на щандовете в горещи консултантски точки. В тях експерти ще предоставят обстойна информация с конкретни съвети за начините на ползване и постижимите резултати с продуктите на съответните марки, обявиха организаторите.

Истински СПА-център за коса ще представлява щандът на „OWay“. Влизането в този „Зелен салон“ ще се осъщестява със специален достъп, който ще се осигурява само след записване на място. Концепцията „Зелен салон“ на козметичния гигант „Rolland“ от Болоня представя съвсем различен тип фризьорски обект в сравнение със стандартните, обясняват експерти. Предлаганата луксозна грижа за коса е подчинена на култа към природата – от органичните съставки до ароматите, оборудването и дори музиката в помещението, уверяват специалистите.

Сешоар с нечуплив и непрегряващ двигател, който е по-лек от щепсела си, ще се предлага на щанда с уреди за стилизиране на коса на „Christian Of Roma“. Безчетковият мотор на тази иновация за изсушаване на коса – сешоарът „Elchim Run“, го прави почти вечен, категорични са експертите. Технологията му е революционна, защото отстранява влагата върху косъма от вътрешността му навън. Това действие е щадящо и съкращава наполовина процеса. С атрактивни ценови предложения ще бъдат също най-новите преси, маши и други уреди за стилизиране на коса. На щанда професионални фризьори ще демонстрират как да се постигат най-ефектните визии, работейки с уредите върху истински модели.

1 2

Подобни статии

Top