Стивън Езе идва утре, Мустафа Абдулахи вече е на „Лаута“

Феновете се срещат с отбора в четвъртък в боксовата зала на „Лаута Арми“

Футболистите на Локомотив (Пловдив) ще подновят тренировки във вторник. Днес тимът получи почивен ден от треньора Бруно Акрапович. Очаква се към клуба да се присъедини нигерийският национал Стивън Езе. Доскоро той имаше ангажименти с националния си отбор в турнира за Купата на африканските нации.

Другият нигериец Мустафа Абдулахи е в Пловдив още от събота вечер. Така футболистите от Нигерия на „Лаута“ стават трима заедно с Мохамед Муса, като тримата са били съотборници и в различните младежки гарнитури на родината си.

„Черно-белите“ фенове пък ще се срещнат с отбора в четвъртък от 19:00 часа в боксовата зала на „Лаута Арми“. Час преди това талантливият боксьор Арман Хакобян ще даде открит урок на желаещите деца.

Ето и обръщението на феновете:

Локомотивци,

Броени дни остават до началото на пролетния дял на шампионата. Като всяко начало, то е изпълнено с надежда и очаквания, но едно е сигурно – фенове и футболисти ще бъдем заедно на стадиона, за да защитаваме честта и името на нашия любим отбор.

Фенклубът организира среща с представителния тим и треньорското ръководство в Бойния клуб на Лаута Арми на 15 февруари 2018 г./четвъртък/ от 19.00 ч.

Нека в сърцето на нашия дом да им предадем посланието, че свещеното черно-бяло райе се надява не на тялото, а на душата!

Нека знаят, че ще има загуби, ще има отпадания, ще има трудности, но никога не трябва да губят доверието и уважението на хората!

Нека поискаме през 90-те минути на всеки мач да се борят за всеки сантиметър терен, да се раздават, да са настървени!“

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top