Стивън Езе пред завръщане в България

Агентите на нигериеца вече го промотират в родни клубове, след като пандемията попречи на кариерата му в Индия, Акрапович също не го иска в Шкендия

Нигериецът Стивън Езе има желание да се върне в България и негови представители вече го промотират пред родни клубове. Защитникът, който се превърна в любимец на феновете на Локомотив (Пловдив) с изявите си за „черно-белите“ от началото на 2018 година до края на 2019-а, е без отбор, след като и пандемията с коронавирус попречи на кариерата му в Индия.

През септември миналата година той премина от казахстанския Тобол в Джамшедпур, но от началото на годината е свободен агент. Неговият мениджър д-р Оджоре Ока се е свързвал и с Бруно Акрапович. Треньорът, при който Езе играеше най-успешно, в момента е начело на северномакедонския Шкендия (Тетово). Той обаче е обяснил, че в момента няма начин отново да привлече гиганта.

Самият Езе отчита като грешка решението си да откаже предложението за нов договор от Локо преди две години. След това той така и не успя да се справи с изискванията в Тобол, където имаше и проблеми с контузии.

„Винаги съм ви казвал, че мениджърите доста пречат на футболистите. Щом някой веднъж ми е обърнал гръб, аз спирам да се интересувам от него. Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи“, коментира собственикът на Локо Христо Крушарски.

Подобни статии

Top