Стивън Езе се сбогува с феновете на Локо!

Нови трима чужденци подсилват „черно-белите“, в момента се уточнява зимната подготовка

Нигерийският защитник явно е взел окончателно решение да смени клубната си принадлежност

Централният защитник на пловдивското Локо Стивън Езе се сбогува с „черно-белите“ фенове от официалния си профил в Инстаграм. Договорът му изтича в края на годината и той става свободен агент, като сериозен интерес към него има от Щотландия, както и от ЦСКА. Според информации и Левски ще се включи в битката за подписа му.

„Сърцето ми принадлежи на най-великите фенове на света! Завинаги близо до сърцето ми“, написа Езе, който бе наречен черно-белия орел.

Вижте тази публикация в Instagram.

STEPHEN EZE | My ❤️ to the best fans in the world! Forever close to my heart! #AlwaysLoko #GoLoko 💪🏾🙌🏾! . #DefendLikeEze #StephenEzeПубликация, споделена от Stephenezeofficial (@stephenezeofficial) на

Трима нови футболисти се очаква да подсилят Локомо­тив (Пловдив) след Нова годи­на. Това разкри босът на „чер­но-белите“ Христо Крушарски. И тримата са чуждестранни играчи, като са гледани от старши треньора Бруно Акра­пович и Георги Иванов-Гонзо на записи.

Става въпрос за централен защитник, който да замени на­пускащия Стивън Езе, вътре­шен халф, който да заеме мястото на отказващия се от футбола Георги Илиев, и нападател, който да засили конку­ренцията в предни позиции. И тримата обаче първо ще бъдат гледани няколко дни от Акрапович, преди той оконча­телно да се произнесе за каче­ствата им.

Преди дни в контролата със Струмска слава „смърфове­те“ пробваха нигерийски цент­рален бранител. Ече Диксън вкара гол при разгрома със 7:0, но това не се оказа достатъч­но да му бъде предложен дого­вор.

До края на месеца Локомо­тив (Пловдив) трябва да уточ­ни зимната си подготовка. В началото на февруари смър­фовете заминават на лагер в Турция, а преди това ще се готвят при домашни условия. У нас ще бъде изиграна една контрола, а пет ще са в юго­източната ни съседка. Неща­та се движат от спортния директор Георги Иванов-Гон­зо. Той вече е запознал Акрапо­вич с програмата и евентуал­ните съперници. Предстои всичко да бъде официално уточнено до десетина дни.

Крушарски ще има среща с Георги Илиев в понеделник, на която ще предложи на рекордьора по мачове в елита треньорски пост в школата на клуба. Босът няма да бъде на дербито срещу Лудогорец в Разград тази събота заради бизнес ангажименти в чужбина.

Подобни статии

Top