Стивън Езе закъснява заради булка

Бруно Акрапович решава кой ще остане в Локо след двустранна игра в неделя

В близките дни се очаква още двама чужденци да пристигнат в Локомотив (Пловдив). Те ще минат пробен период. Откакто Бруно Акрапович пое „смърфовете“, всички играчи, които идват на „Лаута“, карат тестове. Става въпрос за защитник и халф.

Босненският наставник е останал доволен от видяното от централния защитник от Мозамбик Давид Малембана. Почти сигурно той ще бъде привлечен. Бранителят притежава завидна физика и би оформи добър тандем със Стивън Езе, споделиха от „Лаута“.

Милош Петрович и Йосип Томашевич остават в тима. Имаше вариант те да бъдат освободени, въпреки че имат договори. Засега няма развитие около Буна и Банович, чиито договори изтекоха и на този етап все още не са подновени.

В момента със „смърфовете“ се готвят и шестима юноши – вратарят Павлин Евтимов, Архан Юсуф и Димитър Законов, които бяха под наем в Арда (Кърджали), Петър Главчев, Мартин Паскалев и Октай Юсеин. За всички тях Акрапович ще реши след двустранна игра в неделя от 12:00 часа на „Лаута“.

В понеделник Локо има почивен ден, а във вторник отборът тръгва за лагер в Боровец. В неделя се завръща Стивън Езе, който получи по-дълга почивка. Той обаче няма да играе в контролата. Нигериецът се забави, защото бе на сватба в родината си.

Парвиз Умарбаев пък ще дойде направо в Боровец на 14 юни (петък).

Подобни статии

Top