Стивън Петков чакан в Берое на 7-ми януари

Нападателят на Ботев става съотборник с Мартин Камбуров

Берое ще привлече нападателя на Ботев (Пловдив) Стивън Петков. Тимът от Стара Загора ще се възползва от ситуацията, че той отказва да поднови договора си с „канарчетата“, пише „Меридиан мач“. Португалският Фейрензе проявяваше интерес към него. Голмайсторът обаче не успя да се разбере с иберийците за личните си условия.

Старозагорци се влезли в преговори с „жълто-черните“, защото имат нужда от попълнения на всички постове. Очаква се Стивън Петков да започне подготовка с Берое още на 7-ми януари, Ивановден.

Ако този трансфер се осъществи, то това ще бъде втори престой под Аязмото за нападателя. Преди три сезона тимът от Стара Загора му подаде ръка, след като Петков бе изпаднал в немилост заради обвиненията за участие в манипулиране на мачове.

Стивън бе ползван от Петър Хубчев заради правилото за играчи до 21 години. Нападателят си тръгна от Берое през лятото на 2016-а година, когато за треньор бе назначен Александър Димитров. По-късно Петков си отмъсти на Димитров с надпис на фланелката си, който гласеше: „Абе, къде е Сашко?“.

Сега Стивън ще стане съотборник на Мартин Камбуров, който се е устремил към последния си рекорд – да стане голмайстор №1 на България за всички времена.

Подобни статии

Top