Стоежът на трибуна „Бесика“ е напълно обезопасен

Трибуната вече е на кота 0, има две предпазни огради, мачове спокойно могат да се играят на вътрешно и международно равнище

Строежът на трибуна „Бесика“ на стадион „Локомотив“ е абсолютно обезопасен и няма да попречи на провеждането на футболни срещи. Тази вечер Локомотив посреща чешкия Словачко във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите, като срещата е от 20:00 часа.

Още при старта на дейностите по трибуната в договора е записано, че строежът ще бъде обезопасен. От фирмата изпълнител изградиха и втора предпазна строителна ограда, с което теренът е напълно отделен от строителната площадка и на стадиона безпроблемно могат да се провеждат двубои от шампионата в Първа лига, както и международни срещи.

Строително-монтажните работи вървят по план и трибуна „Бесика“ вече е изпълнена до кота 0, както обещаха от фирма „Рудин“.

„Предпазната ограда към терена бе поставена още през миналата седмица и няма опасност за здравето на футболистите. До 5 август се очаква в Община Пловдив да бъдат входирани всички проекти за всички части на стадиона, което ще позволи да се продължи нормалната работа на строежа“, коментира Костадин Язов, който е отговорник от страна на Община Пловдив за извършване на строителните и ремонтните дейности на стадиона в парк „Лаута“.

Подобни статии

Top