Стоичков към оператор: Дай да ти отпера една! (ВИДЕО)

Камата за малко да направи това в Чикаго с ръкавиците на Благой Иванов – Багата

Христо Стоичков, който е в Чикаго за представянето на биографичната си книга „Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков, успя за пореден път да прикове вниманието. Камерата на Chicaco.bg показа любопитни кадри от срещата между Кавалера на „Златната топка“ и Благой Иванов. На тях се вижда и чува как на шега Стоичков се заканва на оператора, че ще го удари с ръкавиците, които секунди по-рано Багата му подарява. А те са специални. Ицо получи ръкавици на WSOF, с които Багата стана световен шампион по ММА.

„Къде си, другарю, как е работата?“, обръща се Камата към Багата, щом го вижда да пристига в хотела.

Благой Иванов, който е единственият българин в UFC, пристигна в полунощ, чикагско време, с полет от Лас Вегас. Боецът наруши подготовката си за мача с австралиеца Тай Туиваса, който ще се проведе на 8 юни в Чикаго, за да уважи Стоичков. От летище “О’Хеър” здравенякът отиде право в хотела при Стоичков. Багата беше откаран с лимузина.

Стоичков много се зарадва на подарените му ръкавици и бързо ги сложи, като малко остана и да ги вкара в употреба.

„Дай да ти отпера една да видим можеш ли да станеш!“, заканва се Ицо на оператора, след което се изправя и отива до него, добавяйки: „Тук, ако те изталаша (б.р. – явно това е лаф на Стоичков), знаеш ли какво ще стане?“.

Операторът приема с усмивка заканата и отвръща: „Ще падна, какво друго да стане…“.

На ръкавиците е изписана и версията, в която Багата се бие в тежка категория – WSOF, което Стоичков обясни по свой и доста интересен начин: „WSOF значи биеш, удряш, падаш и не ставаш!“.

„Ще си ги пазя като зениците на окото“, обърна се Стоичков към Благой Иванов, който му подари и UFC-шапка и тениска. Ицо се трогна и каза, че още следващата седмица ще играе голф с новата шапка.

Двамата великани си говориха на всякакви теми до ранните часове на следващия ден, разказват още колегите от chicago.bg. Световният шампион по бойно самбо, покани Ицо Стоичков да го гледа на живо в UFC 238. Камата обеща, че на всяка цена ще подкрепи Багата в зала “Юнайтед център”.

На промоцията на кригата „Христо Стоичков – Историята“ в Чикаго са  поканени още “Радостта на народа” – Божидар Искренов – Гибона, убиецът на гиганти – Цветан Йончев, четвъртият в света – Димитър Попов и други известни имена от сферата на футбола и спорта, които ще бъдат изненада и за самия Стоичков.

Камата и съпругата му Мариана вече имаха обяд с родния бизнесмен Шефкет Чападжиев в ресторанта “БГ Авеню”, където играха белот с хора от българската общност.

На вечеря Ицо бе в компанията на Божидар Искренов и на президента на Левски (Чикаго) – Михаил Михайлов.

Подобни статии

Top