Стоичков показва освен автобиографията си и Златната топка в Пловдив

Статуетката ще бъде изложена пред феновете в общо 5 града в страната

Малко повече от месец, след като на пазара се появи биографичната книга „Христо Стоичков. Историята“, най-великият български футболист на ХХ век е подготвил нова изненада на феновете. Христо Стоичков ще донесе в България оригиналната статуетка на Златната топка, която списание „Франс Футбол“ му връчи през 1994 г.

Тя ще бъде с него в 5 града в страната по време на турнето за представяне на биографията, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Така освен да вземат автографи от своя кумир, феновете ще могат и да се снимат за спомен с най-голямото индивидуално отличие, което български футболист е печелил.

Началото на националното турне за представянето на „Христо Стоичков. Историята“ ще бъде дадено следващата сряда, 12 декември, в София от 16:30 часа в Зала 6 на НДК. Там ще бъде осигурен специален пропускателен режим, а с него и максимален комфорт за всички, които искат да се докоснат до Камата, книгата му и единствената „българска“ Златна топка.

Книжният тур ще продължи на 13 декември от 17:30 часа в хотел „Тримонциум“ в Пловдив, а след това Христо Стоичков ще посети Ямбол на 15 декември (събота) за среща в зала „Диана“ от 18:00 часа. Последните засега събития от турнето са в Бургас в Гранд хотел и СПА „Приморец“ на 16 декември и във Варна в „Гранд мол“ на 18 декември, като и двете са с начален час 18:00.

Подобни статии

Top