Стоичков прави фурор в Казахстан, Бербо, Мартин и Стенли на вечерно училище (СНИМКИ)

Отборът на Камата загуби финала на легендите на ЕКСПО 2017 от Русия с 4:7

Христо Стоичков предизвика истински фурор при появата си на специалния турнир на футболни легенди, който се проведе през уикенда в Астана, Казахстан като част световното изложение ЕКСПО 2017. Камата бе играещ треньор на отбора, който загуби финала от Русия с 4:7.

Той влезе в игра с маратонки, защото не бе подготвен да влезе на терена, а Станимир Стоилов, който е треньор на местния Астана, малко по-късно му намери и калеври.

Под ръководството на Стоичков играха Александър Шовковски (Украйна), Яри Литманен (Финландия), Ернан Креспо (Аржентина), Алдаир (Бразилия), Джереми Нджитап (Камерун) и французите Жан-Пиер Папен и Венсан Кандела.

Като част от надпреварата Камата и другите футболни звезди от близкото минало проведоха майсторски клас за дечица в Астана.

Друга голяма родна футболна звезда – Димитър Бербатов се събра и поигра заедно с бившите си съотборници и приятели от националния тим Мартин Петров и Стилиян Петров. Бербо бе с потник на английския гранд Манчестър Юнайтед, с който стана шампион и голмайстор на Висшата лига. Стенли пък бе с екипа на Астън Вила, където приключи кариерата си.

„Вечерно училище. Изнасяме лекция на тема футбол“, написа Бербатов на страницата си във Фейсбук.

Подобни статии

Top