Стоичков ще гледа мача на Локо и ЦСКА на „Лаута“

Камата пристига в България за представянето на биографията си, на нея ще присъства и реферът, когото настъпа в дербито с Реал (Мадрид)

Христо Стоичков може да изгледа от ВИП ложата на „Лаута“ гостуването на ЦСКА на Локомотив (Пловдив). Двата отбора се срещат на 3 ноември от 15:00 часа в мач от 14-ия кръг на Първа лига.

Ицо се прибира в България тези дни, като в понеделник ще представи биографията си – „Христо Стоичков. Историята“. Книгата е на пазара от миналата седмица, а на 5 ноември ще е официалната й презентация. Тя е написана в съавторството на известния спортен журналист Владимир Памуков.

Любопитното е, че на церемонията ще присъства съдията Урисар Аспитарте, когото Стоичков настъпи по време на мач между Барселона и Реал (Мадрид), игран на 5 декември 1990 година.

Книгата за живота и кариерата на най-големия български футболист е с твърди корици, цветни снимки и е в обем от 400 страници, изпълнени с редица любопитни и непознати до момента лични истории.

Стоичков не е присъствал на мач на „червените“ от домакинството на Лудогорец (0:0) на стадион „Васил Левски“ в края на миналия сезон. Тогава „армейците“ отбелязаха по впечатляващ начин 70-годишния си юбилей пред над 25 000 зрители, а Камата, Димитър Пенев и Димитър Бербатов кацнаха с хеликоптер на стадиона.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top