Стоичков започва обиколка на България с „Историята“

Легендарният български футболист ще бъде в Пловдив на 13-и декември, Бербатов идва Под Тепетата с „My Way“ преди него на трети декември

Най-великият български футболист Христо Стоичков започва обиколка в България на 12-и декември. Ицо ще посети 5 града, за да представи своята биография „Историята“.

Турнето на Камата стартира на 12-и (сряда) в София от 16:30 часа в Зала 6 на НДК. На 13-и Стоичков ще е в Пловдив  хотел „Тримонциум“ от 17:30 часа. Следва визита в зала „Диана“  Ямбол на 15 декември (събота), а ден по-късно е в Бургас в хотел „Приморец“. Обиколката завършва на 18-и (вторник) в Гранд Мол във Варна. Ицо най-вероятно няма да може да присъства на последния мач на ЦСКА за годината – домакинството срещу Ботев (Пловдив) на 16-и декември (неделя), тъй като по това време трябва да е в Бургас.

В момента представяне на книгата си в страната прави Димитър Бербатов. Вчера той беше в Русе, където събра стотици свои привърженици. Турнето на Берба и „По моя начин“ продължава днес от 17:00 часа във Варна в книжарница Ciela – фестивален и конгресен център. На 2-ри Бербатов е в Бургас в хотел „Приморец“, а на 3-ти – в Пловдив в книжарница Ciela в Мол Пловдив. На 17-и декември (понеделник) Митко ще направи и отворена среща със студенти и почитатели в Софийския университет – от 19:00 часа в аудитория 272.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top