Столични сводници, спипани в Пловдив, отиват на съд

Районна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо двама мъже за сводничество

Районна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Николай Димитров, на 54 г.,  и Георги Найденов, на 34 г., за това, че в периода от 24.01.2021 г. до 26.02.2021 г.,  в гр. Банско и в гр. Пловдив, при условията на продължавано престъпление, са свождали към блудствени действия и съвкупление две жени – на 44 г. и на 31 г, като деянието е извършено с користна цел.

Столичните сводници, спипани в Пловдив, остават зад решетките

По делото е установено, че двамата обвиняеми се познавал и били в близки отношение  с двете жени, които свождали към проституция. Те работили по една и съща схема в гр. Банско и гр. Пловдив, където били наели квартири.  Пускали обяви в интернет сайтове с телефони за връзка, както и превозвали жените до посочени адреси. Клиентите плащали между 80 и 100 лева за сексуалните услуги.  Част от парите жените предоставяли на Димитров и Найденов.

Спипаха сводници и проститутки в пловдивски апартамент

Двамата бяха арестувани в пловдивски апартамент на ул. „Райна Княгиня“, заедно с две проститутки в края на февруари. Сутеньорите са с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи заседание по делото.

Подобни статии

Top