Столичните сводници, спипани в Пловдив, остават зад решетките

Двамата сутеньори са задържани от съда по искане на Районна прокуратура – Пловдив

54-годишният Николай Димитров и 34-годишният Георги Найденов, които бяха арестувани в петък в пловдивски апартамент, заедно с две проститутки, остават зад решетките. Това определи Пловдивският районен съд след внесено искане районната прокуратура под тепетата за налагане на най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо сутеньорите.

Двамата са с повдигнати обвинения за това, че в периода от месец януари 2021 г. до 26.02.2021 г.,  в гр. Пловдив,  в съучастие като извършители, са свождали към блудствени действия и съвкупление две жени, на възраст 31 г. и 45 г., като деянието е извършено с користна цел.

Спипаха сводници и проститутки в пловдивски апартамент

Сутеньорите бяха арестувани на 26 февруари 2021 г., в гр. Пловдив, по време на специализирана полицейска операция под надзора на Районната прокуратура.  Извършено е било претърсване и изземване в апартамент на ул. „Райна Княгиня“ в гр. Пловдив, където са били открити обвиняемите. В помещенията се намирали и двете жени.

По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Определението на Районен съд – Пловдив подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Пловдив в тридневен срок. Ако това стане, мярката на двамата ще бъде гледана на 9 март от 15.30 ч. в Окръжния съд.

Подобни статии

Top