Стотици деца дариха надежда на Ангел Краевски

Трудно ни е да опишем с думи благодарността към всички учители, родители и дечица, които избраха да променят традицията на на Първият учебен ден и да дарят надежда

Това пишат след първия учебен ден от екипа на „Заедно за Ангел“, общността в социалната мрежа е посветена на борбата на младия мъж с кошмарната диагноза – остра миелоидна левкемия.

Мили деца, искаме да ви благодарим за ОГРОМНИЯ жест. Скъпи Учители и Родители-осъзнаваме, че това, което децата показват е олицетворение на всичко, на което ги учите!

Това само част от училищата и детските градини, които подадоха ръка на нашата кауза и дариха надежда:

ДГ“Дружба“, ДГ“Буратино“, ДГ“Малкият Принц“, ДГ“Детство мое“, ДГ“Детелина“, ДГ“Малина – група Смърфове“, ДГ “Елица”, ДГ”Елица с втори адрес Орфей 10”, ДГ“Приятели“- Гр.Куклен, ОУ“Д-р Петър Берон“, ОУ“Васил Левски“, ОУ“Драган Манчов“, НУ “Петко Славейков” 2б, СУ“Паисий Хилендарски” – 2-ри А клас, СУ“Отец Паисий“ – гр.Куклен, СОУ“Христо Смирненски“ – гр. Хисаря, Национално училище за музикално и танцово изкуство“Добрин Петков“, НУ”Петко Славейков”- 2-ри Г клас , както и каките и батковцитв от 6А на СУ “Константин Кирил Филосов”…

Дълбок поклон пред всички добри сърца!

Припомняме, че на 17 септемви в Пловдив ще се проведат серия от събития, които целят събиране на средства в помощ на Ангел – ВСИЧКО четете ТУК.

Подкрепа за Ангел може да дадете и чрез платформата HelpKarma.

Снимки: „Заедно за Ангел“

Подобни статии

Top