Стотици заведения се включват в инициативата „Нощ на ангелите“

Пловдив ще докаже за пореден път, че е специален град

Над 200 заведения са потвърдили участие в кампанията „Нощ на ангелите“ в подкрепа на болния от миелоидна левкемия Ангел Краевски. Поредната благотворителна инициатива, подета от организаторите на кампанията „Заедно за Ангел“, е на път да преобърне насажданите представи за липса на човечност и съпричастност сред българите и в частност сред пловдивчани.

Немислимото доскоро вече е реален факт. Собственици на кафенета, барове и ресторанти  от всички краища на града приеха протегнатата ръка на приятелите на Ангел и ще дарят процент от оборотите си в подкрепа на благородната кауза. Във всички заведения ще има и специално поставени кутии за дарения, в които всеки посетител ще може да помогне на Ангел Краевски за предстоящото му лечение. Така на 17 септември, именно на празника на Вярата, Надеждата и Любовта, Пловдив ще докаже за пореден път, че е специален град и хората, живеещи в него са от по-особена мая.

„Нощ на ангелите“, под каквото мото ще се проведе събитието на територията на целия град, ще даде възможност на всички, които искат да подкрепят Ангел, да го направят и посещавайки благотворителния базар, който ще бъде ситуиран в „Капана“ и където ще могат да закупят специално изработени фланелки, както и да участват в „Музикално бинго“ пред Бар „СандъкЪ“ на улица „Абаджийска“ от 21.00 часа.

Припомняме, че всички могат да подкрепят Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

1 2

Подобни статии

Top