Стоян Колев се раздели с Арда

В щаба на Белия остават Владислав Януш като анализатор и кондиционният треньор Антон Дончев

Досегашният треьнор на вратарите в Арда Стоян Колев се раздели с клуба. Бившият национал няма да изпълнява повече треньорски функции. Колев дойде в Кърджали през септември 2018-а, като влезе в щаба на Стойчо Стоев, а после работи и със Стамен Белчев. Колев замени тогава Георги Шейтанов, който бе част от екипа на Елин Топузаков.

Сега начело на „сините“ застана Николай Киров-Белия. Той доведе със себе си Тодор Попов, с когото работи в Ботев (Пловдив). Попов е бил треньор на вратарите още в Нефтохимик, Берое и Лудогорец. Освен него в щаба ва Белия като помощник вледе и Иван Кочев, с когото също работи при „канарчетата“.

Един от асистентите на Стамен Белчев – Владислав Януш, остава в клуба, но ще работи като анализатор. В екипа на Киров остава и кондиционният треньор Антон Дончев.

Както е известно, Арда смени рязко курса, продиктуван от известни финансови затруднения. Клубът освободи почти всички чужденци. Един от тях – централният защитник Илия Хасани, вече премина в друг роден отбор – Берое.

Подобни статии

Top