Стойчо Младенов с оферта за Неделев и Десподов

Най-големите звезди на Първа лига са искани от казахстанския Кайсар за атака на евротуртирите

Двете най-актуални млади звезди на Първа лига Тодор Неделев и Кирил Десподов може да заиграят в един отбор. Но не в ЦСКА, каквито мераци имат „червените“, а в първенството на Казахстан в един от тимовете, водени от български специалисти там, съобщава gong.bg.

Според едно от най-големите издания в страната Vesti.kz, местният Кайсар, който е воден от Стойчо Младенов, проявява огромен интерес към дуото и е готов да го привлече в редиците си още тази зима, за да се подсили подобаващо за новия сезон. Тимът на родния специалист завърши в подножието на евротурнирите, но през следващата кампания ще се цели много по-високо, като за целта има драстично увеличение на бюджета и ще се търсят качествени футболисти. И дуетът Неделев-Десподов е приковал вниманието на казахите.

И все пак такава сделка изглежда доста трудно постижима, като се има предвид огромния интерес към двамата и от други страни. Десподов е спряган за преминаване в западноевропейски тим, докато за Неделев наскоро беше получена оферта в Ботев от Китай.

Подобни статии

Top