Стойчо Младенов: Съжалявам, че не напуснах още през декември (ВИДЕО) - DC news

Стойчо Младенов: Съжалявам, че не напуснах още през декември (ВИДЕО)

Алан Пардю ще води ЦСКА във „вечното дерби“ с Левски

Треньорът Стойчо Младенов потвърди раздялата си с ЦСКА-София пред медиите и изрази съжаление, че не си е тръгнал от „Българска армия“ още през декември.

Специалистът заедно с помощниците си Анатоли Нанков и Тодор Янчев оформиха своите документи в канцелариите на клуба и си тръгнаха. Треньорът на вратарите Стоян Колев остава.

„На пресконференцията мисля, че разбрахте за какво става въпрос. След като няма подобрение в това отношение, неминуемо аз се оттеглям. Аз искам да работя по друг начин, така че се разделяме по взаимно съгласие. Оставаме си приятели. Отношенията между мен и Ганчев се подобриха, така че се разделяме като приятели. Каквото и да говорим сега е излишно.

Пожелавам успех на ЦСКА в неделя и не само в неделя. Пожелавам също и имам голямото желание финалът да се спечели. Първо да потвърдим превъзходството си срещу Славия с още една победа и на финала на бъдем победители, за да спечелим трофей тази година“, коментира Младенов.

„Искам чрез вас да се извиня и на хилядите наши фенове, че ги подведох именно в тази насока, че аз ще решавам и че аз ще бъда факторът, който ще определя привличането или продаването на определени футболисти. Не успях да го направя и затова си тръгвам. Затова искам тяхното извинение“, каза още вече бившият треньор на ЦСКА-София.

„Трябваше да си тръгна още декември, ако става въпрос. Все се надявах, че това е моментно емоционално състояние. Там отношенията ни изстинаха и се поотдалечиха. От началото на март прекъснахме всякаква комуникация. Погрешно сте разбрали, че от декември не си говорим. По този начин аз не мога да работя. ЦСКА не може да функционира по този начин. Аз искам да се промени да не кажа почти всичко, но селекционната политика трябва да се промени. Не съм разбрал кой прави трансферите и не ме интересува. Не искам повече да коментирам. Нищо не искам да получавам. Това, което до 12 април съм си заработил, това ще си получа. Никакви други претенции нямам“, категоричен бе Стойчо Младенов.

Британецът Алан Пардю ще води временно ЦСКА. Неговият дебют ще бъде във „вечното дерби“ срещу Левски в плейофите на Първата шестица.

Подобни статии

Top