Стойчо Стоилов обвини съдиите и мафията за загубата от Локо (ВИДЕО)

Бруно Акрапович на върха на щастието, Мартин Луков е Играч на мача

Един от директорите в ЦСКА Стойчо Стоилов обвини Борислав Михайлов, съдиите и мафията за загубата на „червените“ от Локомотив (Пловдив) с 1:0.

“Този човек, който свършва с футбола, днес беше поставен с цел да се унижи за пореден път ЦСКА. Засадата при техния гол е три метра. Това е най-малкият проблем. Нашите играчи се малтретират и съдиите не взимат никакви мерки. Удрят се без топка и никакви картони. Фаулове не се дават… Това е безобразно съдийство. Това мога да кажа.

Един път завинаги футболът в България трябва да възтържествува, защото в момента е мафията”, каза Стоилов.

След това шефът на „червените“ бе попитан дали не вижда и спортно-технически проблеми за слабите резултати на тима, но той отказа да отговори на този въпрос.

“Седем е добро число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, особено през първото полувреме. Карагарен ако беше вкарал, отиваха на по-голям резултат, но ЦСКА не е лош отбор“, заяви съветникът на „Лаута“ Чавдар Цветков.

„Имат претенции от съдийството?! Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да видим на “Народна армия” какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има специалисти, говорих с Наско Узунов и той каза същото. Не виждам какви претенции могат да имат. И ние имаме претенции. Занев трябваше да има днес три жълти картона”, разясни Цветков, който даде мнението си и за оставката на Борислав Михайлов като президент на БФС.

“Дано промените са за добро. Моето мнение е, че Боби Михайлов се справяше добре. Направи много, имаме позиции в УЕФА. Да се надяваме, че следващият ще е по-добър от него”, завърши Цветков.

Бруно Акрапович пък призова съдиите най-после да бъдат оставени на мира.


Подобни статии

Top