Страсбург победи отбора на безработните футболисти

Това бе последна проверка на французите, макар и в експериментален състав, преди гостуването им на „Лаута“ в четвъртък

Експериментален състав на френския Страсбург победи с 3:2 в контролна среща състав на Синдиката на безработните футболисти. Старши треньорът на Страсбург Тиери Лори използва в контролата едва десет от играчите от първия отбор, както и доста от втория, юноши и двама на проби.

Победата за Страсбург дойде благодарение на гол на новото попълнение Омар Ел Мансури, който се разписа в 90-ата минута. Ел Мансури е на 28 години и в момента играеше за Раджа Казабланка в родината си Мароко. Кевин Зохи в 12-ата минута се разписа за 1:1, след като тимът на Синдиката беше открил две минути по-рано.

20-годишният Иван Ботела, който до миналата година играеше за втория отбор на Страсбург, доказа, че правилно е бил повикан при мъжете с гол в 44-ата минута. С това попадение съперникът на Локомотив (Пловдив) поведе с 2:1.

Местните медии отбелязват, че по-добро за треньора Тиери Лори е било първото полувреме, когато темпото е било добро. Иначе това е последният тест на тима преди гостуването в четвъртък на „Лаута“.

Подобни статии

Top