Стрелба на околовръстното в София! Задържаха Георги Йомов! - DC news

Стрелба на околовръстното в София! Задържаха Георги Йомов!

След свадата на бензиностанцията има двама ранени,  МВР издирва бащата и брата на футболиста на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията за разпит във връзка със снощния инцидент, при който двама мъже бяха прострреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София, съобщава БНР.

Полицията продължава да издира стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, иззети са записи от камери.

От МВР потвърдиха официално пред „Хоризонт“, че по случая има задържан. По информация на близки до разследването полицията в София издирва бащата и брата на футболиста.

Снощи, пред сайта на спортния клуб Йомов обяви, ще няма нищо общо със случая, както и че е дал на брат си своята кола, която е била в района на бензиностанцията.

Простреляните са на 36 и на 26 години, като по първоначална информация единият от мъжете е от София, а другият е от Петрич. Двамата са откарани във Военномедицинска академия, като единият от тях е с по-сериозни наранявания.

По информация на източници на Bulgaria ON AIR на място е задържана и певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, която е приятелка на Георги Йомов. Малко по-късно тя също отрече да е присъствала на местопроизшествието и да е замесена в скандала.

Снимка: novsport.com

Подобни статии

Top