Сценарият за осми сезон на „Игра на тронове“ изтече в мрежата, ето какво ще се случи!

"Игра на тронове"

В края на миналия месец хакери осъществиха грандиозен пробив в мрежите на HBO,

при който беше открадната информация от сървърите на компанията. От тогава насам в интернет пространството се появяват всякакви фрагменти от сценарии и дори един неизлъчен епизод от култовия сериал „Игра на тронове“.

Хакерите качиха архивите от пробива на специален сайт, който обаче беше бързо свален. Може би не толкова бързо всъщност, защото потребител на Reddit качи в мрежата сцерариите на първите два епизода от незаснетия още осми сезон на фантастичната сага.

Хакери откраднаха информация за новите серии на „Игра на тронове“

По-надолу четете какво ще се случи: 

Сезон 8, Епизод  1

Валът пада в последната серия от епизод 7. В първата сцена от епизода ще бъдат показани последствията от нападението на Краля на нощта над  Нощния страж. Тормунд и Джендри успяват да напуснат битката. Лорд Белик Дандарион остава да се бие с белите бродници. Успява да убие бродник, който пък взима живота на Ед Скръбния, но въпреки Дандарион загива и този път не оживява. Тормунд и Джендри пътуват към Зимен хребет, а зад тях се вижда горящ Черен Замък.

Денерис, Джон, Тирион, Давос, Хрътката, Мисандей, Варис и Теон

пристигат в Зимен хребет. Давос отбелязва , че мястото е стало по-тъмно и студено, откакто с Джон са го напуснали. Джон и Аря се виждат за пръв път. Денерис се среща със Санса и пита Родената в буря дали двамата са влюбени. Денерис не и дава точен отговор, но Санса изглежда доволна, че двамата са заедно. Санса разказва на Джон, че двете с Аря са екзекутирали лорд Белиш. Хрътката и Аря разговарят. Аря му казва, че не съжелява, че не го е убила, но той и заявява, че след като е видял това, което се случва отвъд Вала, би предпочел да е мъртъв.

Юрон Грейджой отново е в Кралски чертог със Златната дружина (наемни бойци от свободните градове). Среща се с Церсей в тронната зала, където тя му благодари за наемните мечове. Кралицата нарежда на комaндира на армията си да превземе Бурен край, тъй като смята, че крепостта ще издържи през Дългата нощ. Същата нощ Церсей и Юрон преспиват заедно, но кралицата не е доволна от него като любовник. На другия ден Юрон тръгва с кораба си ”Мълчание” към бурен край. По време на пътуването той разговаря с племеницата си и негова пленничка Яра, която му заявява, че той няма никакъв интерес да бъде съпруг на Церсей. Така той разкрива пред нея, че има план да я убие. ”Приятелите ми от Бравос ще се погрижат за това”, казва Юрон на Яра.

Господарите на Севера и техните рицари се събират в Голямата зала на ”Зимен хребет”.  Групата обсъжда защитата на Севера срещу зомби армията на Нощния крал. Владетелят на Орлово гнезото и техен братовчед Робин също е там. Джон вижда отново Сам.

Северните лордове не са склони да приемат Денерис

за своя кралица и тя не получава тяхната подкрепа за Железния трон.

Малката Лияна Мормон заявява, че за нея има само един крал – Кралят на севера. Тирион я нарича жестоко момиченце. Обсъжда се евентуален съюз с Церсей Ланистър срещу белите бродници. Санса е против. Тирион все пак смята, че не може да се довери на Церсей, но на брат си може. На Дани тази идея не й харесва.

Теон Грейджуей посещава посещава криптата на Земен хребет и мисли за приятеля си Роб, когато среща там Бран Старк. Аря и Бриен тренират с мечовете, а Джон е впечатлен от бойните умения на сестра си.

Лейди Мелисандра е във Воланис. В червения храм тя е посрещната от Кинвара (червена жрица, която виждаме в шести сезон в Мирийн).  Р‘хлор изисква още една жертва от Мелисандра, тя трябва да се върне на Север, дори и да срещне смъртта си.

Джайм Ланистър се среща с Брон. Джайм е тръгнал да събира армията си от Речен Пад.

Джон Сняг най-накрая разбира, че е Таргариен

Когато Джон отива със Сам в Гората на Боговете, Бран му разкрива, че го е видял на Хардхоум и как е бил намушкан от собствените си мъже. Бран е повече от варг, той е зеленозрящ, разкрива Сам на приятеля си. Когато те му разказват за кръвната му връзка с рода Таргариен, той не може да повярва. Сам му заявява, че не Денерис Таргариен има право да претендира за Железния трон, а Егон Таргариен.

Сезон 8, епизод 2

1 2 3

Подобни статии

Top