Студентка от Пловдив с награда от Лотарията с касови бележки на НАП

Антонина Мусурлиева от Пловдив спечели 43-инчов телевизор

Студентката Антонина Мусурлиева от гр. Пловдив спечели поредната седмична награда, 43-инчов телевизор от Лотарията с касови бележки на НАП, с касов бон на стойност 1,59 лв.

За Лотарията Антонина разбрала от телевизионна реклама и решила да се включи веднага. В надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. в третото издание на Лотарията, късметлийката е регистрирала над 600 бележки, а в събирането им се е включило цялото й семейство.

Пловдивчани са сред най-активните потребители в Лотарията. Регистрираните от тях касови бележки вече са 1 520 745, на обща стойност 21,8 млн. лв.

Расте броят и на отчетените бележки от ПОС терминал – 96 081.

В Лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.

Данните, които се въвеждат са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, както и на броя, регистрирани бележки, допълват от НАП.

Подобни статии

Top