Студентка по медицина сред най-добрите в бойните спортове за 2021

Никол Харизанова взе „Златен пояс“ от Националната асоциация на бойните спортове в огромна конкуренция

На специална церемония на Националната асоциация на бойните спортове за четвърта поредна година бяха отличени най-добрите български състезатели, треньори и спортисти за 2021-ва с най-голям принос за развитието на бойните спортове в страната.

„Златен пояс“ за най-добър спортист на годината при жените заслужено отиде при  студентката на Медицински университет – Пловдив Никол Харизанова от Българската карате киокушин федерация. Тя е възпитаничка на сенсей Александър Команов.

Никол грабна сребърни отличия от Европейското първенство на KWF за жени и от Световната купа на KWU. Харизанова се отличи и с второ място на Европейското първенство на Световния киокушин съюз. Никол Харизанова е студентка по медицина, втори курс.

„Да е честита наградата й и да ни радва все така с успехите си, с наградите и с усмивката си!“, казват от ръководството на МУ-Пловдив.

Наградите „Златен пояс“ се връчват от Националната асоциация на бойните спортове в България. Асоциацията е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. За националнитe призове „Златен пояс“ 2021 се състезаваха над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията с над 476 клуба от цялата страна.

Подобни статии

Top