Сузанита: 80% от 15-годишните, които познавам, вече са го правели!

Освен това наборките на малката певица имали силикон и хиалурон

Сузанита за пореден път заяви, че само провокацията е начинът, по който може да се успее както у нас, така и по света. Първо чрез нея трябва да наложиш името си, а след това, ако решиш, можеш да възпитаваш, пише HotArena.

Сузи изтъкна също, че са почнали да пишат за баща ú едва когато наскоро е пуснал провокативната си песен „Де бре де“, което също е пример, че скандалът диктува правилата, а с хубавите и стойностни песни се печелило единствение уважение.

Орхан Мурад шокира с вулгаризмите в новата си песен (ВИДЕО)

Сузанита обясни и за един чуждестранен режисьор, който я е забелязал.

„Той е руснак, продуцент, живее в Лос Анджелис. Дойде и разговаря лично с майка ми в Пловдив. Иска да запиша песни на английски, той е продуцирал и румънски мои колеги, много е известен“, споделя певицата „България Днес“.

Колкото до пластичните подобрения, за които медиите гръмнаха, че 15-годишната девойка има, тя отрече новината, че си е сложила силикон в циците. Дори опроверга, че има хиалурон в джуките.

На въпроса как си обяснява възмущението на хората, които, гледайки я така на 15 г. – пушеща и правеща секс, място не си намират, Сузи отсече: „Не знам от кого взимам пари, за да си купувам цигари, от хората ли? Вредя ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари сутрин с кафето и дори не ги допушвам. Родителите ми разрешават да пуша. А за секса, всяко момиче и момче на моята възраст, поне 80% от тези, които познавам, вече са правели секс. Нашето поколение бързо се развива, какво лошо има в това?“.

Гаджето ú тъкмо завършва висшето си образование. „Чудя се понякога как ме търпи, защото, когато нещо не ми харесва, го показвам. А той е улегнал и е плътно до мен“, разказва Сузанита.

Както може би се сещате, малката не е отличничка и родителите ú не държат да бъде такава.

„Майка ми казва така: По-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш. И парите в този случай са важни, защото, когато имаш, можеш да помагаш на другите“.

Подобни статии

Top