Сузанита: „Книги не чета!“

„Книги не чета“, сподели 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад

„Това си ми беше една мечта като по-малка, мечтаех цяла България да говори за мен, да бъда известна. Просто исках да се говори за мен. Тогава бях на 11-12, нормално е. Пък вече как… с един клип, с един скъсан чорапогащник, всичко стана.”, разказа пред NOVA Сузанита, 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, която скандализира много хора с последния си музикален клип.

Момичето бе открито от екипа на телевизията в нощно заведение, придружено от майка си. „Мама е навсякъде с мен“, сподели девойчето, а майката потвърди, че без нея дъщеря ѝ не може да влезе в дискотеката.

„Аз името си го създадох. На мен това ми беше скандала, само и само да си направя името. И ето, направих си го“, каза още Сузанита. И допълни: „Мен хейтърите ме каляват. И усещам как спира да ми пука, защото те си отделят от ценното време заради мен“.

„Щастлив съм, че стана популярна на 14 години, а не като мен, след ужасно много борби, терзания, комплекси… – на 28“, посочи бащата на скандалната тийнейджърка Орхан Мурад.

След време аз ще докажа коя съм и няма да бъда дъвката на обществото”, убедена е Сузанита. Тя признава, че не чете книги: „Книги не чета. Книги преди съм чела, но в момента не чета книги. Не ме „влече” четенето на книги, предпочитам да гледам филми. Мисля, че съм достатъчно оправна и след някоя година ще прочета някоя книга”, обясни тя.

Младата певица обаче е категорична,

че не отива на училище без домашно. „Вече имам и две шестици“, похвали се тя.

„Сузанита е следствие на цялостната глобална световна политика. Каквото направят големците и другите общества, ние ги следваме. Преекспонираме това изпростяване на целокупното население. Тя се произведе от всички тези елементи на днешния живот“, каза още знаменитият баща на Сузанита.

„Преди сегашните ми песни да станат факт, имам още песни. В тях пея за цирка, за мечтите, реалността, истината и т.н, просто никой не ме забеляза. Явно трябва скандал“, смята девойката. А Мурад я допълва: „Стига сме дъвкали едно и също, много колеги ми се обаждат и казват: Евала такъв пиар никой не е правил от 15 години насам. Така стана, това е положението“.

„Аз пък шапка ѝ свалям на текста, много ми харесва“, коментира майка ѝ.

„Хората обичат да коментират много. Може би обичат и да хапят. Просто им го дадох, нали това искат?“, каза пък фолк певицата Андреа, която си партнира със Сузанита в най-новия си клип.

Младата фолк певица беше категорична, че няма силикон в гърдите си. „Аз съм докосната от Бога, не съм платила нито един лев“, поясни тя.

„Сузанита много е надраснала годините си. Тя е моя рожба, дори да е направила нещо лошо, ние сме нейни родители, ще застанем зад нея“, категоричен беше Орхан Мурад. Той допълни, че не слуша нейната музика и каза, че това е нормално. Сузанита също призна, че ако не ѝ бил родител, едва ли щяла да слуша песните му.

 

Подобни статии

Top