Сузанита: Мама и тате не ми позволяват алкохол и наркотици

Сузанита счита, че изобщо не е рано, за да води този начин на живот

Тя смята, че времето е такова – всички на нейните години са надраснали възрастта си заради интернета, ГМО храните и телевизията, пише HotArena.

„Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по друг начин, сега е нашето време!“, отсича блондинката, като добавя, че популярността от лятото насам я е променила и вече е наясно с какво иска и с какво не иска да се занимава.

Сузан Мурад обясни за снимката с халата, който обеща, че при определен брой лайкове и споделяния, да съблече. Момичето твърди, че това дошло от фалшив профил и тя не би се разсъблякла толкова евтино.

Сузанита се пусна по хавлия, сваля я ако събере лайкове (СНИМКА)

На въпроса на „България Днес“ – дали не смята, че не пробива с гласови данни, а със скандал, Сузи отговори, че баща ú е живият пример как човек с талант, но без визия и скандал не е интересен.

„А при мен започна обратното. И ето – цяла България знае за мен. А за рап парчетата не трябва много глас, а и рапирам перфектно“, заяви малката Сузанита.

Две неща родителите ú категорично са ú забранили – наркотици и алкохол. За татуировките са били по-благосклонни. Майка ú я придружава на всяко нейно участие и зорко следи дали Сузи пие нещо спиртно. Старае се да се храни здравословно и е спряла дюнерите.

На запитването дали не е много малка, за да се показва полугола, Сузанита отсече, че в социалните мрежи има много по-разсъблечени и много по-малки от нейната възраст момичета, но тях никой не ги закача, тъй като не са деца на известни родители.

Сузанита признава, че е имала „детски връзки“, които са започнали от 12-годишна връзраст. Споделя, че едва сега си има гадже, с когото правят не секс, а любов, тъй като се обичат.

Най-голямата глупост, която тя е чела за себе си е, че майка ú послушно е стояла на касата, за да плати силиконовите ú джуки и цици. Сузанита заяви, че в момента няма подобрения и не смята, че на този етап са ú нужни.

Подобни статии

Top