Сузанита не спира да шокира, обяви кога е загубила девствеността си

Скандалната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита,

направила сефтето едва на 12 години. Невръстната тийнейджърка не се притеснява да сподели кога е започнал опитът й в леглото и даже не намира за срамен факта, че във възраст, когато е трябвало да си играе с кукли, тя си е играла с батковци, писа „Таблоид“.

Сузанита: Питат ме дали имам лична карта – чертая си само с дебитна (СНИМКИ)

За пуританите обаче Сузанита е подготвила поредния си звучен шамар със сексуалната си биография, която, оказва се, е богата, макар блондинката да е едва в 7-и клас.

Още преди 2 години Сузи си легнала за първи път с момче, а първото й гадже било 17-годишно момче от квартала.

14-годишната щерка на Орхан Мурад показва среден пръст в новото си ВИДЕО

В едно от интервютата си наследницата на Орхан Мурад споделя, че само докато е била 12-годишна, тя е имала 4 гаджета, а оттогава досега общата бройка е набъбнала до 9.

Изцепките на хубавицата обаче не свършат дотук, тъй като чистосърдечно си признава, че е била едновременно и с двама батковци, без да уточнява какво точно е правила.

Фейсбук ври и кипи: Сузанита е другото лице на ц*ганията (СНИМКИ)

Откакто стана популярна, невръстната певица е непрекъснато по морските ни курорти, където е истинска атракция за тийнейджърите и любителите на нощния живот.

Често тя се намира в компанията на колегите си Галин или Андреа, с която дори записаха дует. Отраканата лолитка споделя, че си пада по по-големи момчета, тъй като с връстниците си не намира общ език.

Тя се захласвала по високи, атлетични и мургави младежи, като няма таван за възрастта им, но за предпочитане било да не са прехвърлили 25. Баща й пък твърди, че всичко това са само „пубертетски приказки“, а щерка му е целомъдрено момиче.

Източник: zajenata.bg

 

Подобни статии

Top