Сузанита тръгна на психолог

Невръстната звезда трудно понасяла медийния интерес

Семейство Мурад трудно понася медийния интерес към малката Сузанита, признаха родителите на невръстната певица в сутрешния блок на btv.

Сузанита тръгнала на психолог и сега го посещава редовно. „Всеки българин има нужда от психолог”, Заяви майката на невръстната певица. Тя бе категорична, че придружава дъщеря си по участията, които са само в петък и събота.

Засега представители на Агенцията за закрила на детето не са потърсили семейството. „Няма и защо да го правят”, защити отново детето си Орхан Мурад.

Орхан Мурад и съпругата му Шени, заявиха, че 14-годишната им дъщеря, която предизвика скандал със свои видео клипове, извън сцената е добро дете, което още не е намерило своя път като изпълнител.

„Сузанита е като всички тийнейджъри, тя не следва моя път (…) Тя е следствие, продукт на леките музикални жанрове”, посочи певецът и подчерта, че като родители сега имат ясна задача: „Да канализираме и насочим нейното възпитание, нейната обща култура към нещо по-добро”.

Орхан Мурад заяви още: „Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място”, семейството се закани, да съди някои журналисти заради неверни твърдения по адрес на дъщеря им.

Майката на изпълнителката на „Луцифер и Буда” разкри, че е била оперирана от рак на гърдата и все още се бори с коварното заболяване.

Подобни статии

Top