Сузанита: „Завързвам му обувките, не правя френска любов“

„Или ще е скандал, или нищо“

Това заяви 15-годишната Сузанита в телевизионно интервю в предаването „Папараци“ по btv по повод последния си клип, който предизвика вълна от негативни коментари.

Видеото към „К’во става, брат“ накара дори Агенцията за закрила на детето и СЕМ да го разгледат и да решят дали да остане в интернет пространството.

Агенция за закрила на детето погна Сузанита заради скандален клип

На кадрите Сузанита отново е по меко казано оскъдно облекло, размахва среден пръст и се кълчи по бански, но този път към тези дейности добавя и употреба на марихуана и имитира френска любов.

Непълнолетната изпълнителка коментира за първи път шокиращото видео, като заяви, че е артист, който е избрал да върви по пътя на скандала. Освен това спомена, че майка ú присъствала на снимките и е дала разрешение Сузанита да бъде част от скандалните кадри. Тийнейджърката добави, че по никакъв начин не може да бъде доказано, че имитира френска любов.

„Нямат никакво основание да ми свалят клипа. Аз може да се навеждам да му завързвам обувките, това че имат мръсно подсъзнание, не значи че правя френска любов. Ще се защитя по всякакъв възможен начин“, заяви Сузанита.

Орхан Мурад бесен: Какво скандално има в клипа на Сузанита? (ВИДЕО)

Подобни статии

Top