Сватбен фотограф „свали“ 30 кг от младоженците, без да са искали (СНИМКИ)

Бъдеща булка твърди, че тя и нейният годеник са получили повече от сватбения си фотограф, отколкото са се договорили първоначално

И не в добрия смисъл.

Всичко започва, когато Кейти Лийполд търси във Facebook фотограф, който да наеме за нейната сватба през май.

След като получава около 20 отговора на запитването си, двойката избира Tower Photography в Медина, които предлагат годежен портрет заедно с два часа снимки на самото събитие срещу 600 долара.

„Всъщност нямахме нужда от годежния портрет, но той беше в пакета, така че го направихме“, обяснава Лийполд пред 5 News Cleveland, цитиран то profit.bg.

Фотосесията с фотографката Линда Силвестри минава добре: „Смяхме се, разговаряхме, шегувахме се, разказвахме си истории.“, обяснява бъдещата булка.

Когато Кейти Лийполд и нейният любим Джон Кислър получават снимките обаче, те забелязват, че нещо липсва. Сравняването на две изображения ясно показва промяна – според бъдещата младоженка двамата с избраника ú изглеждат с по около 30 кг по-слаби.

Това не е сред изискванията им и жената се чувства зле – „сякаш снимките ми не са били достатъчно добри, за да бъдат оставени необработени“, допълва още разочарованата Кейти.

Фотографката отговаря, че може да отмени договора.

Според Кейти Лийполд, обаче това не е краят на историята, тъй като Силвестри пише унизителен пост на страница за сватбени специалисти във Facebook, в който твърди, че е изключително трудно да направи хубави снимки, „когато хората дори не могат да съберат главите си.“

Линда Силвестри възстановява сумата на Лийполд, но запазва депозита от 150 долара.

„Не ú платих 150 долара, за да се позабавлява с мен.“, казва Кейти.

Подобни статии

Top