Свещеник на улицата, младият му съпруг го изгони (СНИМКИ)

Бивш английски свещеник, се раздели с много по-младия си съпруг

79-годишният Филип Клементс се омъжил за 24-годишния румънец Флорин Марин, след като се запознали в сайт за запознанства, съобщава „Дейли Мейл“.

Сватбата им била в нарушение на каноните на Англиканската църква, която забранява на своите служители да сключват еднополови бракове.

Влюбеният до уши пенсиониран викарий продал дома си в Кент за 214 000 паунда, с които купил на мъжа си луксозен апартамент в Букурещ. След това младият модел скъсал с него и го оставил бездомен и разорен.

Сега Клементс се надява да възпламени отново искрата и се е зарекъл, че ще впише младия купонджия в завещанието си.

„Трябва да бъда реалист. Ставам на 80 през август и искам да го видя осигурен. Той е единственият, на когото мога да оставя нещата си. Не се виждам много с братята си, а и на тях не им трябват. Ако всичко върви добре, той ще бъде в завещанието ми“, обясни старецът.

След сватбата младият модел Марин станал знаменитост в Румъния и бил канен в много телевизионни предавания.

Двамата, обаче, се разделили, тъй като младежът твърде много обичал нощния живот на Букурещ, а англичанинът не могъл да издържи нито на темпото, нито на харчовете му.

Скоро след раздялата Марин си намерил нов мъж, с когото се фукал, че е по-богат от Филип. Според бившия свещеник, обаче, тази връзка е изфабрикувана от румънските телевизии, които умишлено направили така, че моделът и новият му приятел да се запознаят.

„Планираме да прекараме септември и Коледа заедно и да се надяваме, че нещата ще потръгнат. Но не искаме да отиваме твърде далеч все още. Той е млад и си има планове. Но не мисля, че аз ще умра скоро, все още има няколко години в това старо тяло. Той ми е съпруг. Искам да се чувства сигурен. Нямам много какво да му оставя, тъй като продадох къщата“, разказа още свещеникът.   „Той не е с мен заради парите. Знае, че нямам много“, добавя той.

Подобни статии

Top