Светлана Василева би шута на Гущеров?

Плеймейтката

Светлана Василева обмисляла сериозно опцията за втори път да скъса с гаджето си Християн Гущеров, пише HotArena.

Първият път беше малко след като блондинката напусна къщата на Биг Брадър. Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го с баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна. На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн.

Разделени ли са Светлана Василева и Гущеров – ето цялата истина (СНИМКА)

Няколко дни по-късно обаче Светлана се върна при милионерския наследник и двамата даже си пуснаха обща снимка в социалните мрежи.

Това разбира се,

не станало по любовни причини. Просто Християн и бил обещал, че ще и купи нова кола и ще и отпусне месечен бюджет за харчове. Малко след това Василева започна да дава интервюта, в които обясняваше как станала на 30 години и е време да има деца.

Гущеров и Светлана Василева се стягат за сватба

От 27 декември миналата година когато Светлана и Гущеров се събраха за втори път до ден днешен обаче Василева не е получила….. кола. През този период двамата си пуснаха няколко снимки, тя се снима с майка му. Всичко хубаво, но снимка на кола няма.

Този безспорен факт много притеснява плеймейтката. Тя се чувствала за втори път прецакана. Първият път го беше напуснала, защото я държал на сухо и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се блондинката.

 

Подобни статии

Top