Светлана Василева преспала с цял футболен отбор преди Гущеров

Това ú е трети годеж

Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева – Гонзовица, може да се похвали с богат списък от футболисти и други мъже, които са минали през кревата ú през годините, сочи проверка, пише HotArena.

Мис Плеймейт 2009, която прилъгва балъци в леглото си, както направи и с последния господин – Хриси, успя да си издейства от него дори предложение за брак и сватба, пише вестник „България днес“. Понеже тя самата не блести с особен умствен капацитет, винаги е споделяла пред медиите пикантерии около личния си живот. Именно заради това може спокойно всеки един човек да проследи бройките ú. В нейно интервю от 2010 г. Светлето, както я наричат приятелите ú, или Гонзовица – както е известна в медийното пространство, откровено разказва за сексуалните си преживявания с родни известни футболисти. Това се случва пред микрофона на Мария Календерска, а клипът последната седмица придоби отново актуалност.

От интимния разговор между двете дами става ясно следното: „Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо че са ми слабост. Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай. Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото. Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек“, споделя Светлана през 2010-а и уточнява, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, но нещата по-скоро отивали към раздяла, а не към сватба.

Тя разкрива детайли и за отношенията си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отрича хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да я употребят и захвърлят.

Същинската си слава Светлето, която няма ни един ден трудов стаж и която самата тя не знае с какво точно е известна, освен с това, че популярни мъже са си облекчили нуждите с нея, получава с Георги Иванов – Гонзо.

Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха“, признава Гонзовица през 2011 г., съобщава „България днес“.

„Обичам да говоря за секс“, отсича тя, когато признава и за отношенията си с Киро Скалата. „Връзка сериозна не сме имали, само секс!“, отсича блондинката и подчертава, че именно той е първият човек, който ú е дал кураж да се снима гола.

През 2016-а Василева отново се похвали с годеж, но после разказа във „ВИП Брадър“, че той не се е осъществил заради спонтанен аборт.

Това означава, че годежът ú с Гущеров е нещо, което ú се случва за трети път. След като е минала цял футболен отбор, сега Светлето отсича, че най-накрая била намерила истинската и голяма любов и най-накрая ще стигне до сватба. Тя ще се омъжи за Християн след 3 месеца, но без подкрепата на баща му, който очевидно не я иска за снаха. Това призна косвено и самата Гонзовица, като разкри, че и до ден днешен Добромир Гущеров не е пожелал да се запознае с нея.

Подобни статии

Top