Светозар Гледачев с беседа как да управляваме живота си

Входът е свободен

Галерия Резонанс ще бъде домакин на   беседата  ИЗКУСТВОТО ДА УПРАВЛЯВАШ ЖИВОТА СИ. Лектор е икономическият анализатор  Светозар Гледачев. На срещата ще бъдат застъпени и други въпроси от книгата му  „Не си отивай щастливецо.“

Там той учи как да поемете по пътя на щастието, а  след това парите сами ще дойдат при вас, а в края на пътя не си отивай, щастливецо! Тази книга не е икономика, не е философия, не е социология.

Тя е всичко това, взето заедно. Разгледани са социални проблеми от философска гледна точка, подплатени с икономически факти. Картината на самия живот.

Толкова различен за всички, но еднакъв в основата си и законите, които го управляват. Тази книга търси и намира общото, което ни прави хора. Желанията ни правят различни. Като не ги осъществяваме, ставаме нещастни. И страдаме, като искаме да сме богати, чрез парите.

Доволният от себе си е богат (Лаодзъ).

Няма път към щастието. Щастието е самият път. Освен знанията, в нея ще откриете метода за разгадаване на проблемите и разрешаването им. Ще разберете, че светът има изцяло икономическа същност. Животът не е сложен, ние го правим такъв. Това е още една книга, още една крачка по пътя към познанието и себепознанието. С нея ще се променим и ние към по-добро.

 Единствено непроменимото е промяната! Не се променят само най-мъдрите и най-глупавите (Конфуций).

За останалите като нас е време да се променим.

Top