Tag Archives: микроскоп

Дариха операционен микроскоп

Дариха на УМБАЛ „Свети Георги“ операционен микроскоп от най-висок клас

Дариха на УМБАЛ „Свети Георги“ операционен микроскоп от най-висок клас

Операционен микроскоп от най-висок клас получи УМБАЛ „Свети Георги“ от Благотворителната инициатива на „Българската Коледа“.

Top